Wybierz Miasto: | Poznań | Katowice | Kraków | Warszawa | Wrocław | Trójmiasto | Szczecin | Lublin | Łódź | Białystok | Bydgoszcz | Gorzów | Olsztyn | Opole | Płock | Rzeszów | Słupsk | Zielona Góra |

Kuchnia kaflowa-tradycja i prestiż.

Data opublikowania: 29-06-2016 18:20:09 | Imię i nazwisko: Zbigniew Sobkowiak | Miejsce: Świdnica k. Zielonej Góry | 194 razy wyświetlane |

Prawdziwy
ogień pod płytą w pomieszczeniu kuchennym? Jest niezbędny do
przygotowania najsmakowitszych dań. Gospodynie, które nie mają
tradycyjnej kuchni kaflowej, nawet nie biorą się za przyrządzanie
wielu potraw, gdyż na kuchence gazowej lub elektrycznej, choćby nie
wiadomo jak się starały, nie są w stanie uzyskać
satysfakcjonujących efektów kulinarnych. Kto zakodował sobie smak
potraw, przygotowanych na żywym naturalnym ogniu, ten nigdy nie
zaakceptuje ich z gazówki czy z płyty ceramicznej. Dlatego też
wiele tradycyjnych i pysznych potraw nie przygotowuje się na nich,
bo wysiłki kulinarne są z góry skazane na niepowodzenie. Na kuchni
kaflowej bardzo łatwo jest wyczarować przepyszne potrawy, nawet bez
szczególnego starania się. Prawdziwy ogień pod płytą zrobi to za
nas i zachwyci podniebienia domowników. Obsługa kuchni jest
banalnie prosta i intuicyjna. Na rynku jest tak ogromny wybór wzorów
kafli i różnorodnych szkliw, że do każdego wystroju wnętrza
można bez problemu zaprojektować kuchnię marzeń (w apartamencie,
lofcie). Szczególnie w awangardowych pomieszczeniach, nowatorsko
zaprojektowana kuchnia, z prostymi nowoczesnymi okuciami, powali
każdego na kolana-tym bardziej-że mało kto jej się tutaj
spodziewa, gdyż coraz mniej izb kuchennych posiada komin. A gdy do
tego będzie miała widoczny ogień w palenisku, nie będziemy w
stanie mu się oprzeć i na dłużej pozostaniemy w aneksie jadalnym,
zajadając się smakowitościami. Ogień zawsze urzeka i fascynuje.
Kuchnia z kaflowym ogrzewaczem i ciepłym przypieckiem
wypromieniowuje jeszcze długo-po skończeniu palenia-przyjazne
ciepło dla człowieka. Nawet dla alergików. Może posiadać
wymiennik wodny do przygotowywania ciepłej wody użytkowej lub nawet
do wodnego centralnego ogrzewania. W obszernych izbach budujemy
kompleksy kaflowe, będące centrami kulinarno-ogrzewczymi, w skład
których wchodzi trzon kaflowy, prawdziwy piec chlebowy, pokojowy
piec kaflowy z ogrzewanym przypieckiem a nawet wędzarnia i ogrzewana
platforma do spania. Jest to samowystarczalny zestaw, obywający się
bez elektryczności i niezależny od kaprysów pogody. Nawet, gdy w
zimie nas zasypie, zabraknie prądu, to mając na wyposażeniu tak
wypasiony zestaw kaflowy, możemy przez wiele dni-w przyjaznym
cieple-smakowicie biesiadować i wyśmienicie się wysypiać. Gdy dla
domów uzależnionych od mediów zewnętrznych taka sytuacja jest
zawsze tragedią, dla nas będzie wyśmienitą zabawą i przygodą.


Kuchnia
kaflowa jest nieodzowna w gospodarstwach agroturystycznych,
pensjonatach, rybakówkach, domach rekreacyjnych użytkowanych
okresowo.


Zapraszamy do
współpracy architektów i dekoratorów wnętrz ze świeżymi
nowatorskimi pomysłami.


Kuchnie
kaflowe i centra kulinarno-ogrzewcze
stawiamy na terenie całego kraju i poza granicami. Wykonujemy
indywidualne projekty. Posiadamy kafle z 20 kaflarni z całej Europy.
Więcej informacji pod telefonami: 68 3273341, 606756498 i na stronie
internetowej firmy www.salonsobkowiak.pl



Kontakt Zbigniew Sobkowiak: Kuchnia kaflowa-tradycja i prestiż.

Telefon: 683273341

*

*

*



Wyślij do mnie e-maila z linkami do zarządzać ogłoszeniem

Obserwuj Nas... Dołącz do Nas...

Webhostel na Świecie: Polska, Niemcy, Austria, Szwajcarja, Wielka Brytania, Irlandia
Inne miasta: Wybierz Miasto: | Poznań | Katowice | Kraków | Warszawa | Wrocław | Trójmiasto | Szczecin | Lublin | Łódź | Białystok | Bydgoszcz | Gorzów | Olsztyn | Opole | Płock | Rzeszów | Słupsk | Zielona Góra |